Populære sølv priser uanset om i vil købe eller sælge

Metaligen Aps er kendt for sine meget attraktive sølv priser, uanset om i vil sælge jeres gamle arvesølv eller I ønsker at investere i sølvbarrer. Vi beskæftiger os hovedsageligt med køb og salg af guld og sølv. Vi opkøber disse kostbare ædelmetaller fra både privatpersoner og erhvervsvirksomheder. Derfor kan vi tilbyde nogle af markedets absolut bedste guld- og sølv priser – både på købs- og salgssiden. Dette sammen med et højt serviceniveau gør os til det bedste valg som samarbejdspartner for både købere og sælgere.

Kontakt gerne Metaligen Aps på Tlf.:57 61 62 82 for nærmere information om dagens sølv priser, som tilpasses priserne på verdens spotmarkeder. Husk, at vi aldrig er længere borte end en telefonsamtale.

Attraktive sølv priser for såvel købere som sælgere. Altid bedste dagspris

Verdens sølv priser går op og ned så at sige dagligt, idet priserne bl.a. i Danmark er baseret på noteringen på verdens spotmarkeder. Hos Metaligen Aps regulerer vi også vores sølv priser efter priserne på spotmarkederne, men prisudviklingen har helt klart været kraftigt opadgående gennem de seneste år på både guld, sølv og andre ædelmetaller.sølv priser

Derfor er der virkeligt gode penge at hente, såfremt man vælger at sælge arvesølvet eller andet sølv, som alligevel blot ligger og samler støv.

Kom derfor til Metaligen Aps uanset om du vil købe eller sælge, vi sælger nemlig også både platin-, guld- og sølvbarrer. Markedets bedste guld og sølv priser – hver dag året rundt. Vælg det sikre frem for det usikre.