spacer
image3
spacer

Vi køber brugt guld af enhver art til landets måske bedste priser

Sælg jeres brugte guld til Metaligen Aps, vi anvender genindvinding og synes om genbrug, ikke mindst når det gælder guld. Guld er vidunderligt smukt, det har mennesker forstået i århundreder. Det ældes ikke, det kan smeltes om og bruges igen og igen. Så hvorfor fylde gemmerne derhjemme med guld, som I aldrig bruger eller ser? Vi køber gerne alt brugt guld, arvestykkerne … de gamle vielsesringe, og priserne er helt i top nu.

Vi køber ligeledes brugt guld fra antikvitetshandlere, tandlæger, og andre – også her byder vi på virkelig attraktive priser. Metaligen Aps er et troværdigt og stabilt firma, som har eksisteret i 30 år, og det gør man ikke uden at besidde en masse kvaliteter. Ring til os på Tlf.:57 61 62 82 og få en attraktiv dagspris på brugt guld og sølv.

Vi køber brugt guld til priser, der bare stiger og stiger

De sidste år har det meste af verden befundet sig i en dyb økonomisk krise, hvilket har fået investorerne til at flygte fra aktier og i stedet hovedsageligt investere i guld. Det betyder at mange mennesker har tjent store penge ved salg af brugt guld, ligesom investorerne har tjent store penge. Men udviklingen kan hurtigt vende til det modsatte den dag verdensøkonomien stabiliseres. Derfor er det nu et godt tidspunkt at sælge brugt guld, priserne er tårnhøje i øjeblikket. brugt guld

Metaligen Aps opkøber brugt guld, det har vi faktisk gjort i 30 år, og vi har altid ligget i top med købspriser. Kom derfor trygt til os med jeres arvestykker, guldtænder, gamle ringe og andet brugt guld, vi garanterer dig en rigtig god pris og en suveræn service.

spacer

spacer
Copyright 2011 METALIGEN | Themcom