Bedste guld pris til enhver tid og med et meget højt serviceniveau

Metaligen Aps har fornøjelsen at kunne tilbyde bedste guld pris året rundt - hver dag. Vi er et af de mest erfarne firmaer i branchen med næsten 30 års erfaring, hvilket indebærer den bedste garanti for stabilitet, troværdighed og faglige kundskaber, som alt sammen kommer vores kunder til gode. Foruden guld opkøber vi også sølv og platin – ædelmetaller som til alle tider har været attraktive. Så har I lyst til at investere i lidt større mængder af ædelmetaller, så kan vi tilbyde en rigtig attraktiv guld pris. Investering i guldbarrer kan vise sig at være en rigtig god investering, idet guldpriserne har været kraftigt stigende gennem mange år.

Vi kan byde på en rigtig god guld pris, når I sælger jeres guld til os

Den aktuelle guld pris afhænger af guldets renhed og vægt. Dagens guld pris på det globale guldmarked er ikke dagens guld pris i morgen, men ændrer sig løbende. Og vi ser samtidig en aftale mellem os, Metaligen Aps, og vores kunder, som en gensidig købsaftale, der vil kunne ændr e sig i morgen. Det er årsagen til, at vi ikke annoncerer de præcise priser på vores hjemmeside. Men I er altid velkomne til at ringe og høre om dagens aktuelle guld pris, eller sende os mail. Vi opdaterer hver dag vores guld og sølv priser. sølv priser

Derfor kan vi altid garantere nogle af markedets bedste priser for gammelt guld og sølv. Vores priser er altid reelle priser, der tilkommer ingen smelteomkostninger eller lignende.

Ring på Tlf.:57 61 62 82 for yderligere information, vi hjælper gerne med alle fakta omkring ædelmetaller og den aktuelle guld pris.

Copyright 2011 METALIGEN | Themcom