spacer
image3
spacer

Køb af guld til genindvinding. Bedste pris og 30 års erfaring i branchen

Metaligen Aps med 30 års erfaring i branchen tilbyder køb af guld til de bedste markedspriser. Vi køber guld og sølv op til genindvending. Vi køber guld fra private, dentallaboratorier, fra guldsmede, antikvitetshandlere og tandlæger med mere. Vi rejser også jævnligt rundt i landet og køber guld og sølv op, Vi sælger ligeledes guld, sølv og platin. Guld i form af guldbarrer og guldmønter, sølv i form af 1 kg barrer og platin i form af 1 oz. Barrer – og vi kan tilbyde de bedste priser på markedet. Kom trygt til Metaligen Aps når det gælder køb af sølv og guld, samt salg af tilsvarende. Vil I vide mere, er I altid velkomne til at kontakte os for information og vejledning.

Køb af guld og sølv fra private, laboratorier, tandlæger m.m.

Som kunde hos Metaligen Aps kan I altid være sikker på at få en professionel og sagkyndig betjening. Vi evaluerer til enhver tid jeres guld og betaler markedets højeste pris. Pengene indsættes til jeres bankkonto umiddelbart efter vores analyse og test af jeres guld.

Men ud over køb af guld, så sælger vi også både guld, sølv og platin. Når krisen kradser og fremtiden er usikker, så er guld i århundreder blevet betragtet som en sikker havn at søge ly i. I disse år skifter aktiekurserne retning som vinden blæser og ingen kan forudsige, hvad EU og regeringerne bag de mest betydningsfulde handelsvalutaer kan finde på næste dag. Derfor har millionvis af investorer altid satset på køb af guld og andre ædelmetaller som en garanti for ikke at tabe en masse penge i krisetider, uanset hvad fremtiden måtte bringe. køb af guld

Siden finanskrisen blev indledt i 2008-2009, er guldhandelen steget med mere end 20 % sammenlignet med årene inden, og siden da er guldpriserne bare steget og steget.

Tegn en økonomisk forsikring gennem køb af guld og andre ædelmetaller. Kontakt os på Tlf.:57 61 62 82 for yderligere oplysninger, vi er altid parat med hjælp og rådgivning

spacer

spacer
Copyright 2011 METALIGEN | Themcom